Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı öğretim elemanları tarafından Mutfak Sohbetleri Söyleşi dizisinin birincisi yapıldı.
Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı öğretim elemanları tarafından düzenlenen Mutfak Sohbetleri Söyleşi dizisinin birincisi Zoom video konferans üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Öğr.Gör. Dr. İhsan Kazkondu’nun yaptığı söyleşinin konuğu Rixos The Palm Hotel Dubai Executive Sous Chef Mustafa Şahin oldu. “Gastronomi Sektöründe Yurtdışı Kariyer Planlama” başlıklı söyleşide Aşçılık programında öğrenim gören öğrenciler ve programda öğrenim görmüş mezunlar katılım göstererek yurtdışında kariyer planlama, mesleki gelişim, aşçılık eğitiminin ve özellikle Türk mutfağını öğrenmenin yurtdışı kariyerine katkısı gibi konular söyleşinin en çok üzerinde durulan konular oldu. Söyleşinin sonunda şef-öğrenci soru cevap kısmı gerçekleştirilerek konuk şef öğrencileri bilgilendirdi.BEÜ’den Mutfak Sohbetleri söyleşisi
Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı öğretim elemanları tarafından Mutfak Sohbetleri Söyleşi dizisinin birincisi yapıldı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
Bağcılar’da “dinamik” denetimler başladı
2
Normalleşmenin başladığı Didim’de sahil keyfi
3
Giresunspor ile Albayrak Medya kuruluşu GZT isim...
4
Tarım sigortası acente eğitimlerinin yeni durağı...
5
Yeni Zelanda’da 7.3 büyüklüğünde deprem meydana...
6
Sağlık çalışanını darp eden 5 kişi yaralama,...
7
Otoparktaki tartışmada kan aktı: 2 güvenlik görevlisi...
8
Rusya’da dev su kulesi işçi servisinin üzerine...
9
Kayıp ihbarı verilen yaşlı adam evde uyurken bulundu
10
Ayağını çapa makinesine kaptırdı
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:49
GÜNEŞ
08:21
ÖĞLE
13:10
İKİNDİ
15:29
AKŞAM
17:49
YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER
