Sivas İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan geçici Kur’an Kursu öğreticilerine yönelik hizmet içi eğitim semineri gerçekleştirildi.
Kur’an kurslarında görev alan geçici öğreticilerin mesleki etkinlik ve verimliliğini artırmak, motivasyonlarını yükseltmek, bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen seminere 30 personel yüz yüze, 78 personel ise çevrim içi olarak katıldı.
Müftülük Toplantı Salonu’nda düzenlenen seminerin ilk dersine katılan Sivas İl Müftüsü Hasan Limon, katılımcılara kurum kültürü başlığı altında bilgilendirmede bulundu.
Program kapsamında daha sonra alanında uzman eğitimciler tarafından mahremiyet eğitimi ve kişisel sınırlar, hafızlık yönetiminde süreç yönetimi ve nitelikli ders işleyişi, insan ilişkileri ve etkili iletişim, temel dini bilgiler öğretimi yöntem ve teknikleri, temel ilk yardım eğitimi gibi konularda sunumlar gerçekleştirildi.