Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, saat 21.00’de başlayacak hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması öncesi vatandaşlara uyarıda bulunarak, ‘muafiyet’ sebeplerinin zaman ve güzergâh açısından uyumluluk gösterip göstermediğinin tavizsiz denetleneceğini söyledi.
Sosyal medya hesabından vatandaşlara seslenen Vali Dağlı, “Kıymetli hemşehrilerim; korona virüs vaka sayılarında uzunca bir süredir devam eden artış ivmesi, tedbir ve kurallara uyma noktasında çok daha dikkatli olmamız gerektiğini ortaya koymaktadır. Bu bağlamda, akşam saat 21.00’de başlayacak olan ve Pazartesi günü saat 05.00’te sona muafiyet sebebinin zaman ve güzergâh açısından uyumluluk gösterip göstermediğinin tavizsiz denetleneceğini ve ihlal halinde cezai yaptırımla karşılaşabileceğimizi unutmayalım. Tedbirlere ve kurallara harfiyen uyan vatandaşlarımıza anlayış, sabır ve fedakarlıkları için teşekkür ediyor, mübarek Ramazan ayında hep birlikte sosyal hareketliliği azaltarak, salgını kontrol altına alabilmeyi ve bayrama çok daha sağlıklı ve huzurlu girebilmeyi temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.Samsun Valisi’nden kısıtlama öncesi uyarı: “Muafiyet sebepleri tavizsiz denetlenecek”
Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, saat 21.00’de başlayacak hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması öncesi vatandaşlara uyarıda bulunarak, ‘muafiyet’ sebeplerinin zaman ve güzergâh açısından uyumluluk gösterip göstermediğinin tavizsiz denetleneceğini söyledi.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
Bakanı Selçuk, “Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları”nda...
2
Belediye Başkanı Ekicioğlu, meslek örgütlerini...
3
PUAMER pandemi sürecinde öğrencilerin yanında
4
Türkiye’de elektrik dağıtım sektörünün ilk...
5
Polis Müzesi açıldı
6
TDP, Beylikdüzü İlçe Başkanlığı açıldı
7
Adnan Menderes Müzesi’ndeki cami inşaatı tamamlandı
8
Esenyurt’ta kar yağışı
9
EMA’dan Johnson&Johnson aşısına yönelik...
10
Karacasu’da bir okulda yüz yüze eğitime ara verildi
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:49
GÜNEŞ
08:21
ÖĞLE
13:10
İKİNDİ
15:29
AKŞAM
17:49
YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER