Nevruz etkinliğinde terör propagandası yapan konuşmacı gözaltına alındı

DENİZLİ’DE NEVRUZ ETKİNLİĞİ SIRASINDA KONUŞMACI OLARAK AÇIKLAMADA BULUNAN BİR KİŞİ, PKK/KCK SİLAHLI TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAGANDASINI YAPTIĞI BELİRLENMESİ ÜZERİNE GÖZALTINA ALINDI.

Nevruz etkinliğinde terör propagandası yapan konuşmacı gözaltına alındı

Katıldığı Nevruz programında PKK/KCK silahlı terör örgütü propagandasını yaptığının iddia edilen bir şüpheli, Denizli’de gözaltına alındı.

Denizli’de PKK/KCK silahlı terör örgütüne yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede örgüte yönelik yapılan çalışmalarda, konuşmacı olarak katıldığı bir Nevruz etkinliğinde yaptığı konuşmasında terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen 1 şüpheli, Denizli’de düzenlenen operasyonla yakalandı. İfadesi alınmak üzere karakola götürülen şüpheli hakkında, adli makamlarca işlem yapıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER