Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda 1 askerin şehit olduğunu, 2 askerin yaralandığını açıkladı.
MSB’den yapılan yazılı açıklamada, “Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde bir üs bölgemize terör örgütü tarafından güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırıda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Yaralı silah arkadaşlarımız derhal hastaneye tahliye edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz” denildi.MSB: “Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı”
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda 1 askerin şehit olduğunu, 2 askerin yaralandığını açıkladı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: “Kadro alamayan...
2
Kahramanmaraş’ta çiftçilerin "izin"...
3
Yüksekova’da 1 kilometrelik ’izin’ kuyruğu...
4
Gitmediği İstanbul’daki köprüden 3 defa ceza...
5
Kabe’de namaz kılan kişinin başından ayrılmayan...
6
Malatya’da iki aile arasında su kavgası: 10 yaralı
7
İzmir ve İstanbul merkezli FETÖ operasyonunda 96...
8
Cenevre’de akşam yemeği öncesi aile fotoğrafı
9
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: “(Gri pasaportlarla...
10
Belediye başkanının korona virüs testi 3’üncü...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:49
GÜNEŞ
08:21
ÖĞLE
13:10
İKİNDİ
15:29
AKŞAM
17:49
YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER
