Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, “Anayasa ve kanunların verdiği yetkilerle şer odaklarından korkmadan, çekinmeden görevimi yapmaya devam edeceğim” dedi.
RTÜK Başkanı Şahin, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Her fırsatta halkı kin ve nefrete sevk eden, her sözü bölücülük kokan yalan hocası, sözde gazetecinin Anayasadan bahsetmesi ve adımı ağzından düşürmemesi oldukça manidar. Anayasa ve kanunların verdiği yetkilerle şer odaklarından korkmadan, çekinmeden görevimi yapmaya devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.RTÜK Başkanı Şahin: “Şer odaklarından korkmadan, çekinmeden görevimi yapmaya devam edeceğim”
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, “Anayasa ve kanunların verdiği yetkilerle şer odaklarından korkmadan, çekinmeden görevimi yapmaya devam edeceğim” dedi.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar’dan BM’ye 6 maddelik...
2
Bursaspor’da Eskişehirspor maçı hazırlıkları...
3
Son 24 saatte korona virüsten 341 kişi hayatını...
4
Spil Dağı Milli Parkı, farklı aktivitelere ev...
5
Sürücülere, iftara beş kala ikramlık dağıttılar
6
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, İngiltere Dışişleri...
7
Rusya, askerlerinin Tiktok paylaşımları hakkında...
8
Kızılay Malatya Şubesinden hayırseverlere bağış...
9
IKBY’de Ramazan Bayramı boyunca sokağa çıkma...
10
Doğa yürüyüşünde ayağı kırılınca ekipler...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:49
GÜNEŞ
08:21
ÖĞLE
13:10
İKİNDİ
15:29
AKŞAM
17:49
YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER
