Komandolara kurban kesildi

Suriye'ye Barış Ve Huzuru Getirmek Amacıyla İdlib'de Başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı'na Katılacak Askerler İçin Kurban Kesildi.

Komandolara kurban kesildi

Suriye’ye barış ve huzuru getirmek amacıyla İdlib’de başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı’na katılacak askerler için kurban kesildi.

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde ülkenin farklı kentlerinden otobüslerle hemen komandolar için hayırsever bir vatandaş tarafından kurban kesildi.

İlçe Müftüsü Mekki Solmaz, Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan Tabur Komutanı Binbaşı Hakan Çınar’ın katıldığı kurban kesiminden sonra dualar okundu.

Komandolar daha sonra görev yerlerine uğurlandı. Yaşlı bir kadının askerlerden birine sarılıp, "Yavrularım Allah isiz korusun" diyerek gözyaşı döktü.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER