Gölbaşı Belediyesinden kira borçlarına erteleme

ŞİMŞEK, “ÜLKE GENELİNDE ALINAN TEDBİRLER SONRASI ÖDEME GÜÇLÜĞÜ ÇEKEN BELEDİYEMİZİN KİRACISI OLAN VATANDAŞLARIMIZIN KİRA ÖDEMELERİ FAİZSİZ OLARAK ERTELENMİŞTİR. OLAĞANÜSTÜ DURUMLARDA GEREK MADDİ GEREK MANEVİ OLARAK DESTEKLERİMİZİ SÜRDÜREREK BU TÜR SIKINTILARIN ÜSTESİNDEN HEP BİRLİKTE GELECEĞİZ” DEDİ.

Gölbaşı Belediyesinden kira borçlarına erteleme

Gölbaşı Belediyesi, koronavirüs ve salgın hastalıklara karşı alınan önlemler kapsamında ödeme güçlüğü çeken kiracılarının borçlarının 2 ay süre ile ertelendiğini bildirdi.

Erteleme ile ilgili açıklamalarda bulunan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, korona virüs ile ilgili alınan tedbirler sonrasında esnafların sıkıntılı bir sürece girdiğini ve bu nedenle böyle bir uygulamaya gittiklerini ifade etti. Şimşek, “Ülke genelinde alınan tedbirler sonrası ödeme güçlüğü çeken belediyemizin kiracısı olan vatandaşlarımızın kira ödemeleri faizsiz olarak ertelenmiştir. Olağanüstü durumlarda gerek maddi gerek manevi olarak desteklerimizi sürdürerek bu tür sıkıntıların üstesinden hep birlikte geleceğiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER