İstanbulspor mağlubiyeti sonrası konuşan Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, "Çok kötü bir oyun ortaya koyduk. Çok acil bir şekilde toparlanıp tekrar ayağa kalkmamız lazım" dedi.
TFF 1. Lig’in 16. haftasında Boluspor, sahasında İstanbulspor’a 2-0 mağlup oldu. Müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, "Maçı değerlendirmek benim için gerçekten zor. Çok kötü bir oyun ortaya koyduk. Geldiğim süreçten beri oynadığımız en kötü oyun diyebilirim. Maçın başından sonuna kadar ne hücum ne de savunma anlamında rakibe istediğimiz karşılığı veremedik. Kötü oynadık. Çok fazla gol pozisyonumuz da yok. Takım savunmasında çok iyi yapıyorduk bundan önceki maçlarda. Bugün takım savunmasında oldukça sıkıntılıydık. Rakibimiz iyi oynadı. Açıkçası biz de sahada rakibe karşılık veremedik. Üst üste üçüncü maçımızı kaybettik. Çok acil bir şekilde toparlanıp tekrar ayağa kalkmamız lazım" ifadelerini kullandı.Reha Erginer: “Çok acil bir şekilde toparlanıp tekrar ayağa kalkmamız lazım”
İstanbulspor mağlubiyeti sonrası konuşan Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, "Çok kötü bir oyun ortaya koyduk. Çok acil bir şekilde toparlanıp tekrar ayağa kalkmamız lazım" dedi.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
Covid-19’un yeni mutasyonu İsveç’e sıçradı
2
Paşinyan’ın Şuşa’da tamamlayamadığı sözde...
3
Bakan Ersoy: "Unutmamak gerekir ki Başkent,...
4
Orhan Çıkırıkçı:"Çok az pozisyon verdik"
5
Mardin’de 240’a yakın yapı için yıkım kararı
6
Soğuk Savaş döneminin en çok tanınan çifte ajanı...
7
Kütahya’nın gururu oldular
8
(Düzeltme) Soğuk Savaş döneminin en çok tanınan...
9
Eskişehirspor’da Bursaspor deplasmanı öncesi...
10
Hassa ve Kırıkhan su kısıtı kapsamından çıkarıldı
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:49
GÜNEŞ
08:21
ÖĞLE
13:10
İKİNDİ
15:29
AKŞAM
17:49
YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER
