Galatasaray Yardımcı Antrenörü Levent Şahin, bundan sonraki maçlarda oynadıkları oyundan ve yapamadıkları işlerden ders çıkaracaklarını belirterek Galatasaray’a yakışır bir şekilde mücadele edeceklerini söyledi.
Galatasaray Yardımcı Antrenörü Levent Şahin, Süper Lig’in 17. haftasında 4-3 mağlup oldukları Konyaspor karşılaşmasından sonra basın toplantısında maça ilişkin açıklamalarda bulundu. Yenildikleri için üzgün olduklarını ifade eden Şahin, "Öncelikle çalışılan, emek verilen bir taktik anlayışın sahaya yansıtılamamasından dolayı çok çok üzgünüm. Oyuna karşı, yenilen gollere karşı, rakibe karşı hem bireysel hem takım olarak tepki veremememizden dolayı üzgünüm. Sonuçta maç trafiği çok fazla. Sadece bu maç için düşüncelerim bunlar. Mağlup olduktan sonra ne çok üzülmeye ne de galip geldikten sonra çok sevinmeye vaktimiz var. Sonuç olarak burada kalan ve burada biten bir maç. Bundan sonraki maçlarda oynadığımız oyundan, yapamadığımız işlerden ders çıkarıp Galatasaray’a yakışır bir şekilde mücadele edeceğiz" diye konuştu.Levent Şahin: “Yapamadığımız işlerden ders çıkarıp Galatasaray’a yakışır bir şekilde mücadele edeceğiz”
Galatasaray Yardımcı Antrenörü Levent Şahin, bundan sonraki maçlarda oynadıkları oyundan ve yapamadıkları işlerden ders çıkaracaklarını belirterek Galatasaray’a yakışır bir şekilde mücadele edeceklerini söyledi.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
DSÖ: "Çin, Covid-19’un kökenini araştıracak...
2
Osman Zeki Korkmaz: “Galatasaray’ın daha baskılı...
3
Isaac Kiese Kaşımpaşa’da
4
Giresun’da orman yangını
5
Fransa’da son 24 saatte 20 bin 489 yeni vaka
6
TÜGVA’lı gençlerden görev başındaki polislere...
7
Otomobil önce tıra ardından bisiklete çarptı:...
8
Kosova meclisi, yurtdışına asker gönderilmesine...
9
Kaldırıma çarpan otomobil sürücüsü ağır yaralandı
10
TEM Otoyolu’nda feci kaza: 6 yaralı
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:49
GÜNEŞ
08:21
ÖĞLE
13:10
İKİNDİ
15:29
AKŞAM
17:49
YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER
