Fenerbahçeli futbolcu Diego Perotti, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Arjantinli oyuncu, "Ameliyat oldum ve mümkün olduğunca çabuk iyileşmek adına tedaviye çoktan başladım" dedi.
Fenerbahçe’nin Arjantinli futbolcusu Diego Perotti, sakatlık durumu ile alakalı sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Sakatlığı ile ilgili çıkan bir çok haberin doğru olmadığını ifade eden Perotti, "Dizimden herhangi bir sakatlığım yok. Hamstring tendonumdaki bir sakatlık nedeniyle ameliyat oldum ve mümkün olduğunca çabuk iyileşmek adına tedaviye çoktan başladım" diye konuştu.Diego Perotti: "Çabuk iyileşmek adına tedaviye çoktan başladım"
Fenerbahçeli futbolcu Diego Perotti, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Arjantinli oyuncu, "Ameliyat oldum ve mümkün olduğunca çabuk iyileşmek adına tedaviye çoktan başladım" dedi.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
Süper Lig: Başakşehir: 0 - Çaykur Rizespor: 0...
2
Kesintiler büyük oranda giderildi
3
İçişleri Bakanlığınca , “Vali militan, kaymakam...
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan dev projenin açılışına...
5
İçişleri Bakanlığından “Vali militan, kaymakam...
6
Erciş’te sokak hayvanlarına ’vefa’ desteği
7
Batman’da mezarlıkta erkek cesedi bulundu
8
TFF 1. Lig: Adana Demirspor: 0 - Bursaspor: 0 (İlk...
9
Süper Lig: Medipol Başakşehir: 0 - Çaykur Rizespor:...
10
Başakşehir’de Rafael maça devam edemedi
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:49
GÜNEŞ
08:21
ÖĞLE
13:10
İKİNDİ
15:29
AKŞAM
17:49
YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER
