Karda mahsur kalan ambulansı iş makinesiyle çekerek hastaya ulaştırdılar

Kastamonu’nun Daday ilçesinde yolda mahsur kalan ambulans, iş makinesi yardımıyla çekilerek hastaya ulaştırılabildi.

Karda mahsur kalan ambulansı iş makinesiyle çekerek hastaya ulaştırdılar

Kastamonu’nun Daday ilçesinde yolda mahsur kalan ambulans, iş makinesi yardımıyla çekilerek hastaya ulaştırılabildi.

Kastamonu’nun Daday ilçesi Dereköy köyünde rahatsızlanan D.U. isimli hamile kadın için 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istendi. İhbar üzerine sağlık ekipleri, hastaya ulaşmak için harekete geçti. Köye ulaşmak için yola çıkan sağlık ekipleri, kar yağışı sebebiyle mahsur kaldı. Daday Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri iş makinesiyle ambulansı çekerek yaklaşık 1 saatlik çalışmayla hastaya ulaşmasını sağladı. İlk müdahalesi evde yapılan hasta, sağlık ekipleri tarafından Daday Devlet Hastanesine ulaştırdı.

Acil serviste tedavi altına alınan Döndü Uğuz’un eşi Yusuf Uğuz, iş makinesiyle yolu açan ve eşinin hastaneye ulaştırılmasını sağlayan ekiplere teşekkür etti.

Öte yandan, Karayolları, Özel İdare ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, kar yağışı nedeniyle mahsur kalan ya da kara saplanan araçları da kurtardı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER