Elazığ’da hayvansal üretim planlaması ele alındı

Elazığ’da düzenlenen toplantıda, hayvansal üretimin planlanması, hayvancılık desteklerinin etkinleştirilmesi başta olmak üzere 2026 yılına yönelik uygulamalar ve planlamalar ele alındı.

Elazığ’da  hayvansal üretim planlaması ele alındı

Elazığ’da düzenlenen toplantıda, hayvansal üretimin planlanması, hayvancılık desteklerinin etkinleştirilmesi başta olmak üzere 2026 yılına yönelik uygulamalar ve planlamalar ele alındı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Hayvansal Üretimin Planlanması çalışmaları kapsamında, Hayvancılık Politikaları ve Desteklemeler Daire Başkanı Melikşah Taşkın başkanlığında Elazığ İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Toplantı Salonu’nda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya; Tarım ve Orman İl Müdürü Saadettin Taşkesen, tarımsal amaçlı örgüt temsilcileri, ilgili sivil toplum kuruluşları, teknik personeli ve sektör paydaşları katılım sağladı.

Toplantıda, bakanlık tarafından yürütülen çalışmalar çerçevesinde; hayvansal üretimin planlanması, hayvancılık desteklerinin etkinleştirilmesi, hayvancılık projeleri, Çiğ Süt Eylem Planı, Arilik Eylem Planı ile hayvan sağlığı ve aşılama çalışmaları başta olmak üzere, 2026 yılına yönelik uygulamalar ve planlamalar ele alındı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER