Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, restore ederek hizmete sundukları konakların Kahramanmaraş’ın turizm alt yapısını oluşturduğunu belirtti.
Kahramanmaraş’ın turizm potansiyelinin kültürel zenginliklerde olduğunu ifade eden Necati Okay, “Göreve geldiğimiz günden bu yana sürdürdüğümüz konak restorasyonu çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Şuanda ilçemizde ziyaret edilebilir ve zengin içeriği ile dikkat çeken 4 adet konağımız mevcut. Ayrıca Bahtiyar Yokuşu Projesiyle de 50 adet yapının cephe yenilemesini ve restorasyonunu tamamladık. İlçemizin zengin kültürünü ve tarihini yansıtan bu konak restorasyonlarının önemine değinmek istiyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de konaklarımızı restore ederek Kahramanmaraş’ın hizmetine sunacağız. Mutfak Müzesi, Dulkadiroğlu Konağı, Somut Olmayan Kültürel Miras Müzesi, Kültür Tarih Araştırmalar Merkezi ve Bahtiyar Yokuşu, turizm bakımından şehre büyük katkı sağlıyor. Konak restorasyonları bakımından çok önemli bir tecrübe edindik. Bu tecrübenin ışığında şehrimize daha büyük ve önemli projeler kazandıracağız” dedi.Başkan Okay: "Konaklarımız turizm altyapısını oluşturuyor"
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, restore ederek hizmete sundukları konakların Kahramanmaraş’ın turizm alt yapısını oluşturduğunu belirtti.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
Ukrayna’da Bakanlar Kurulu binasında bombalı eylem...
2
Konya’da 21 göl ve gölete 1 milyon 8 bin yavru...
3
Başkan ve rektör basketbolcularla buluştu
4
Oltu taşı bulunamayınca gençler kehribara yöneldi
5
Bağırganlı Limanı’ndaki buzhane 2 bin kasa balık...
6
Muradiye’de Katı Atık Transfer İstasyonu yapımı...
7
(ÖZEL) Taksici dehşetini yaşayan direksiyon eğitmeni...
8
Tarih olan telefon kulübeleri şimdilerde amacı...
9
YK Enerji’den rahatlatan açıklama: "Her türlü...
10
Siirt Belediyesi itfaiye ekipleri, Manavgat’taki...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:49
GÜNEŞ
08:21
ÖĞLE
13:10
İKİNDİ
15:29
AKŞAM
17:49
YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER
