İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul genelinde 2020 yılında, bir önceki yıla göre yayalara yönelik ölümlü kaza oranının yüzde 31.1 yaralanmalı kaza oranının ise yüzde 23.69 oranında düştüğünü açıkladı.
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul’da yayalara yönelik meydana gelen kaza oranını açıkladı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı açıklamada, "Kıymetli hemşehrilerim, İstanbul genelinde 2020 yılında, bir önceki yıla göre yayalara yönelik ölümlü kaza yüzde 31.1 yaralanmalı kaza ise yüzde 23.69 oranında düştü" dedi.İstanbul Valisi Yerlikaya açıkladı: "2020 yılında yayalara yönelik ölümlü kaza yüzde 31.1 oranında düştü"
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul genelinde 2020 yılında, bir önceki yıla göre yayalara yönelik ölümlü kaza oranının yüzde 31.1 yaralanmalı kaza oranının ise yüzde 23.69 oranında düştüğünü açıkladı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
Drone ile tespit edildi, sökülerek imha edildi
2
Eskişehir’deki 2001/2-1 tertip acemi erler and...
3
Elazığ’dan gelen 3 mimarı kağıt parçaları...
4
Başkan Erdoğan, vatandaşların Kadir Gecesi’ni...
5
Çiftçinin pazarlama gücü artıyor...Yenişehir’de...
6
Tüketici Başvuru Merkezi’nden Anneler günü ve...
7
Akdeniz Üniversitesi’nin Aksu ilçesindeki arazisi...
8
Darıca’da Kadir Gecesi’ne özel program
9
Muhtarlar aşılanlaya başladı
10
Belediye Başkanı Başdeğirmen: “Isparta’mız...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:49
GÜNEŞ
08:21
ÖĞLE
13:10
İKİNDİ
15:29
AKŞAM
17:49
YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER