Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Türk ve Dünya Mutfakları Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÜDAM) ve Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından İzmir’deki belediye personeline yönelik mesleki eğitim verilmeye başlandı.
Didim MYO Aşçılık Programı Öğr. Gör. Şef Mehmet Taş tarafından verilen eğitimde, mutfakta modern sunum ve pişirme teknikleri uygulamalı olarak gösterildi. Protokol kapsamında yaklaşık 250 belediye personeline çeşitli mesleki eğitimler düzenlenecek. Eğitimler; Yiyecek İçecek Servisi Eğitimi, Yiyecek İçecek Yönetimi Eğitimi, Misafir İlişkileri Yönetimi, İçecek Kültürü, Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yeni Yaklaşımlar, Satın Alma Yönetimi, Tabak Dizaynı ve Yeni Ürün Geliştirme, Yetenek Yönetimi ve Performans Arttırma, İş ve Zaman Etüdleri ve Hijyen Sanitasyon Eğitimi konularında gerçekleşecek.TÜDAM ve Didim MYO’dan mesleki eğitim
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Türk ve Dünya Mutfakları Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÜDAM) ve Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından İzmir’deki belediye personeline yönelik mesleki eğitim verilmeye başlandı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
Efeler Belediyesi Bey Camii’nde temzilik çalışması...
2
Türkiye’nin mavi stratejisine DEÜ katkısı
3
Otomobiller çarpıştı: 3 yaralı
4
Turgutluspor’un yapımı devam eden stadını incelediler
5
Torunu için başladı, seri üretime geçti
6
Kütahya, vakalarda artışı sürdürdü
7
Aslanapa’da 277 bin yavru sazan 3 gölette suyla...
8
Akçakale kent parkı ve mesire alanı açılışa...
9
Tadına doyum olmayan ürünün hasadı başladı
10
Yaz dönemi sünnet için en ideal zaman
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:49
GÜNEŞ
08:21
ÖĞLE
13:10
İKİNDİ
15:29
AKŞAM
17:49
YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER