Milli Savunma Bakanlığı (MSB), terör örgütü PKK/YPG’nin, Fırat Kalkanı bölgesinde tanksavar füzesiyle bir vinci ve bir ambulansı hedef aldığını, saldırıda 2 sivilin öldüğünü 2 sivilin de yaraladığını açıkladı.
MSB, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Terör örgütü PKK/YPG, Fırat Kalkanı bölgesinde konteyner taşıyan sivil bir vinci tanksavar füzesiyle hedef aldı. Vince yardıma giden sivil bir ambulansı da aynı şekilde vuran teröristler 2 sivili katlederken 2 sivili de yaraladı. Teröristlerin masum sivilleri hunharca katleden bu saldırılarına karşılık belirlenen terör hedefleri obüs, top ve havan atışlarıyla etkili bir şekilde vuruldu” denildi.MSB: “PKK/YPG, Fırat Kalkanı bölgesinde sivilleri hedef aldı”
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), terör örgütü PKK/YPG’nin, Fırat Kalkanı bölgesinde tanksavar füzesiyle bir vinci ve bir ambulansı hedef aldığını, saldırıda 2 sivilin öldüğünü 2 sivilin de yaraladığını açıkladı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
Abdullah Avcı: "İleriye dönük doğru mesajlar...
2
Erling Moe: "Eve mutlu dönüyoruz"
3
Callum Davidson: "İskoçya’da turu geçmek...
4
Bu kez mahalleli yangına geçit vermedi
5
Aliağa’da makilik alandaki yangın kontrol altına...
6
Edremit Kahveciler Odası’nda toplantı
7
Hatay yangını söndürüldü: Mehmetçik marş eşliğinde...
8
Köyceğiz’de gece saatlerinde alevler yeniden yükseldi
9
Kolombiya’da FARC’a ait 67 kilogram patlayıcı...
10
Çalımbay: “Ülkemize armağan olsun”
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:49
GÜNEŞ
08:21
ÖĞLE
13:10
İKİNDİ
15:29
AKŞAM
17:49
YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER
