Lille’de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı, Konyaspor maçında sakatlanan Abdülkadir Ömür için, "Sen çok güçlüsün kardeşim. Hepimiz biliyoruz ki en güçlü şekilde döneceksin" mesajını paylaştı.
Fransa’nın Lille takımında oynayan milli futbolcu Yusuf Yazıcı, sosyal medya hesabından Trabzonsporlu futbolcu Abdülkadir Ömür için yayımladığı paylaşımda, "Sen çok güçlüsün kardeşim. Hepimiz biliyoruz ki en güçlü şekilde döneceksin. Bekliyorum, bekliyoruz" dedi.Yusuf Yazıcı’dan Abdülkadir Ömür’e: "Hepimiz biliyoruz ki en güçlü şekilde döneceksin"
Lille’de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı, Konyaspor maçında sakatlanan Abdülkadir Ömür için, "Sen çok güçlüsün kardeşim. Hepimiz biliyoruz ki en güçlü şekilde döneceksin" mesajını paylaştı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
Suriye’de ham petrol taşımacılığı yapan şirkette...
2
İsmail Kartal: "Antalya maçına iyi hazırlanıp,...
3
İspanya’da 24 saatte Covid-19 bağlı 404 ölüm
4
Muslera’dan Abdülkadir’e geçmiş olsun mesajı
5
Kulüpler Birliği’nden Abdülkadir Ömür için...
6
Beşiktaş’tan Abdülkadir Ömür’e geçmiş olsun...
7
Abdullah Avcı: "Futbolda olumlu ve olumsuz duyguları...
8
Sakarya’da ilginç kaza: Savrulan traktördeki av...
9
Eski ÖSYM Başkanı Toker hayatını kaybetti
10
Lübnan’da sel felaketi
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:49
GÜNEŞ
08:21
ÖĞLE
13:10
İKİNDİ
15:29
AKŞAM
17:49
YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER
