UEFA Başkanı Alexander Ceferin, Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul’dan alınmasıyla ilgili, "UEFA, devam eden ortalık ve işbirliği ruhunun yanı sıra bu özel durumda gösterdikleri anlayış için de Türkiye’ye minnettardır" diye konuştu.
UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul’dan alınmasının ardından Manchester City - Chelsea maçı, Portekiz’in Porto kentinde oynanacak. Dragao Stadı’ndaki maça 6 bin Chelsea, 6 bin Manchester City taraftarı alınacak. İstanbul’dan finalin alınmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan UEFA Başkanı Alexander Ceferin, "Türkiye Futbol Federasyonu ve yöneticiler, UEFA’nın seyircili maçlar konusundaki çabasının farkında. Son iki yılda İstanbul’u final için başarılı bir şekilde hazırlaması nedeniyle UEFA bu karardan ötürü üzgünlük duyuyor. UEFA, devam eden ortalık ve işbirliği ruhunun yanı sıra bu özel durumda gösterdikleri anlayış için de Türkiye’ye minnettardır. Gelecekte Şampiyonlar Ligi finali ve bir çok organizasyonda İstanbul ve Türkiye’de olmayı umuyorum" dedi.Alexander Ceferin: "Türkiye’ye gösterdikleri anlayış için minnettarız"
UEFA Başkanı Alexander Ceferin, Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul’dan alınmasıyla ilgili, "UEFA, devam eden ortalık ve işbirliği ruhunun yanı sıra bu özel durumda gösterdikleri anlayış için de Türkiye’ye minnettardır" diye konuştu.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
Göl suları çekildi izinsiz tarım yapanlara ceza...
2
Kısıtlamayı delen çocukların ana cadde üzerinde...
3
Yayla’da tehlike arz eden gölet kapatıldı
4
Polonya havayolu şirketi LOT, Tel Aviv’e uçuşları...
5
Kaymakam Mutlu, şehitler için Kur’an-ı Kerim...
6
Karagümrük-Denizlispor maçı Olimpiyat’ta
7
Altınordu’da hasta ve refakatçılara ücretsiz...
8
Bakan Koca’dan Ramazan Bayramı mesajı
9
Bayramda sokak ve caddeler sessiz kaldı
10
Başkan Yalçın videokonferansla bayramlaştı
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:49
GÜNEŞ
08:21
ÖĞLE
13:10
İKİNDİ
15:29
AKŞAM
17:49
YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER