AFAD arama kurtarma eğitimlerini sürdürüyor

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1. BÖLGE PERSONELİNE YÖNELİK AFET VE ACİL DURUMLARDA HAZIRLIK SEVİYESİNİ ARTIRMAK AMACIYLA SAKARYA İL AFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ’NDE (AFAD) TEORİK VE UYGULAMALI EĞİTİMİ VERİLDİ.

AFAD arama kurtarma eğitimlerini sürdürüyor

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge personeline yönelik afet ve acil durumlarda hazırlık seviyesini artırmak amacıyla Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde (AFAD) teorik ve uygulamalı eğitimi verildi.

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge personeline yönelik afet ve acil durumlarda hazırlık seviyesini artırmak amacıyla, AFAD’ın Sapanca Kırkpınar’da bulunan eğitim alanında afetler öncesinde alınabilecek önlemler, afet esnasında ve sonrasında dikkat edilmesi gereken temel hususlar ve hazırlıklar hakkında farkındalık eğitimi verildi. ‘Hafif Arama Kurtarma’ eğitimleri teorik ve uygulamalı şekilde 3 gün sürdü.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER