Nevşehir’de otobüs güzergahı değişti

NEVŞEHİR BELEDİYESİ DENETİM VE KONTROLÜNDE HİZMET VERMEKTE OLAN ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ 5 NOLU HATTINDA DEĞİŞİKLİĞE GİDİLDİ.

Nevşehir’de otobüs güzergahı değişti

Nevşehir Belediyesi denetim ve kontrolünde hizmet veren özel halk otobüsleri 5 nolu hattında değişikliğe gidildi.

Terminal - Sümer Mahallesi - Cevher Dudayev - Devlet Hastanesi - Üniversite arasında çalışmakta olan 5 nolu araçların güzergahı vatandaşlardan gelen talepler istikametinde incelenerek yeniden düzenlendi.

Düzenleme ile birlikte, daha önce Terminal-Güney Çevre Yolu-Mesleki Eğitim Merkezi-Kaldırım Mezarlığı-Fevzi Çakmak Caddesi güzergâhında çalışan 5 nolu özel halk otobüslerinin güzergahı Terminal-Yavuz Sultan Selim Caddesi-TOKİ Blokları-İrşad Caddesi-Fevzi Çakmak Caddesi şeklinde değiştirildi.

‘Sanayi Yol Boyu’ diye tabir edilen Tek yol petrol-Kaldırım Mezarlığı arasında 5 nolu hatta çalışan özel halk otobüsleri ise 29 Nisan 2023 Cumartesi gününden itibaren hizmet vermeyecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER