Kütahya’da “Huzurlu Sokaklar” uygulaması

Kütahya’da 13 bölgede, 75 ekip, 1 detektör köpek ve 140 personelin katılımıyla, 65 uygulama noktasında “Huzurlu Sokaklar” uygulaması gerçekleştirildi.

Kütahya’da “Huzurlu Sokaklar” uygulaması

Kütahya’da 13 bölgede, 75 ekip, 1 detektör köpek ve 140 personelin katılımıyla, 65 uygulama noktasında “Huzurlu Sokaklar” uygulaması gerçekleştirildi.

Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, polis sorumluluğundaki 13 bölgede, 75 ekip, 1 detektör köpek ve 140 personelin katılımıyla, 65 uygulama noktasında yapılan uygulamada, 48 işyeri, 31 metruk bina, 49 park ve bahçe, 3 oyun salonu ve internet kafe, kontrol edildi, 2 bin 302 şahıs sorgulandı. İl Merkezinde 2 şahsa Kabahatler Kanununa muhalefetten idari yaptırım cezası uygulandı. 2 şahsa kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak suçundan adli işlem yapıldı. Ele geçirilen toplam 0,77 gram metamfetamin maddesi ve 1 adet payp muhafaza altına alındı. 1 şahsa Ateşli Silahlar Kanunu çerçevesinde adli işlem yapılırken, 2 adet tabanca ve 13 adet fişek muhafaza altına alındı. 2 şahsa delici ve kesici alet taşımaktan işlem yapıldı ve 2 adet kesici alet muhafaza altına alındı. Yoklama kaçağı olarak aranan Tavşanlı ilçesinde 5, Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma suçundan aranan Gediz ilçesinde 1, kasten yaralamadan aranan 1, olmak üzere toplam 7 aranan şahıs yakalandı. Trafik yönünden 737 araç ve sürücü kontrol edilirken, kusurlu görülen 30 araca para cezası uygulandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER