Kütahya’nın Simav ilçesine, Kurban Bayramı tatilinde, çok sayıda vatandaşın geldiği ve ilçedeki yoğunluk sonrası Koronavirüs (Covid-19) vaka sayılarında artış görüldüğü bildirildi.
Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, ilçe genelinde aşı olmayan vatandaşların en kısa bir sürede aşı olmaları gerektiğini belirtti. Kaymakam Halim, “ Kurban Bayramı nedeniyle ilçe merkezine, beldelere, köylere, kaplıca tesislerine İzmir ve İstanbul başta olmak üzere, Manisa, Balıkesir, Bursa illerinden çok sayıda Simavlı ve yerli turist geldi. İlçemizde yaşanan yoğunluk nedeniyle, vaka sayılarında artış var. Aktif vaka sayımız 140’ı geçti. Kornavirüs vakalarının yarısı Demirciköy ve Çitgöl beldelerinde görüldü. Başladığımız noktaya geri dönmemek adına pandemi kurallarına ciddiyetle uymalıyız. Sosyal ilişkileri bir süre daha azaltmalıyız. İlçemiz genelinde aşılama oranı iyi düzeyde. Aşı olmayan vatandaşlarımızın bir an önce aşı olmaları gerekiyor. Son bir hafta içinde 2’si Demirci beldesinde, 2’si Çitgöl beldesinde olmak üzere toplam 4 vatandaşımız, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti” dedi.Kaymakam Halim: “Simav’da vakalar artıyor”
Kütahya’nın Simav ilçesine, Kurban Bayramı tatilinde, çok sayıda vatandaşın geldiği ve ilçedeki yoğunluk sonrası Koronavirüs (Covid-19) vaka sayılarında artış görüldüğü bildirildi.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
Doğa gezisi düzenlendi
2
Özhaseki, Develi’de yerel yönetimler istişare...
3
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı aylık yüzde...
4
(ÖZEL) Anız yangınına kadın itfaiyeci müdahalesi
5
Geçici olarak kazandığı altın kemeri, yumruklarıyla...
6
Kaş Kaymakamlığı ’Patara’dan Kum Çalındı’...
7
Eyüp Stadı, TFF kriterlerine uygun hale getiriliyor
8
Diyarbakır’da sobacıların kışa hazırlığı...
9
TBMM Başkanı Şentop, Azerbaycan Dışişleri Bakanı...
10
İstanbul’da bölücü terör örgütü PKK/KCK’ya...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:49
GÜNEŞ
08:21
ÖĞLE
13:10
İKİNDİ
15:29
AKŞAM
17:49
YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER