Özellikle kış günlerinde ve pandemi döneminde sınav saatlerinin akşam olması nedeniyle Kayseri merkezde yapılan ve kursiyerler için maddi, manevi zahmete dönüşen ehliyet sınavı artık Develi’de yapılacak.
Bu zahmeti ortadan kaldırmak talebiyle İl Mili Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu’na ziyarette bulunan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar; “Develimiz, Yahyalı, Tomarza ve Yeşilhisar’dan toplamda 3 bin kişi için büyük bir kolaylık sağlayarak, bütün bu ilçelerimizin Develimizde sınava girmelerini sağlayacak bir kolaylığı bizlere sağladığı için İl Milli Eğitim Müdürümüz Bilal Yılmaz Çandıroğlu’na çok teşekkür ederim. Develimizin bir sınav merkezi olması hususunda büyük gayret gösteren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat Toprak’a ve diğer ilçe milli eğitim müdürlerimize de çok teşekkür ediyor, Develimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.Başkan Cabbar: "E-sınav salonu Develimize hayırlı olsun"
Özellikle kış günlerinde ve pandemi döneminde sınav saatlerinin akşam olması nedeniyle Kayseri merkezde yapılan ve kursiyerler için maddi, manevi zahmete dönüşen ehliyet sınavı artık Develi’de yapılacak.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
Battalgazi’de vergi mükelleflerine önemli uyarı
2
Bakan Elvan: "Çukurova Havaalanı 2022 yılı...
3
Bursa’da 1 kilo 250 gram uyuşturucu ele geçirildi
4
Bahçeden dönünce sobadan zehirlenen 4 çocuğu...
5
Adana Kebabına dünya lezzet ödülü
6
Hakem Yaşar Kemal Uğurlu’nun ilk heyecanı
7
Körfez’de hafta sonu temizlik mesaisi
8
Şehitkamilli sporcular milli takım seçmelerinde...
9
İnşaat işçileri taşlarla, sopalarla birbirine...
10
CHP’li Özoğuz hayatını kaybetti
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:49
GÜNEŞ
08:21
ÖĞLE
13:10
İKİNDİ
15:29
AKŞAM
17:49
YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER