Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanı Andrey Yermak, ABD’nin ürettiği patriot füzelerinin Ukrayna’da olması gerektiğini söyledi.
Ukrayna Devlet Başkanlığı tarafından Amerika Birleşik Devletleri’ne Patriot çağrısı yapıldı. Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanı Andrey Yermak, ABD’nin ürettiği patriot füzelerinin Ukrayna’da olması gerektiğini söyledi. Yermak açıklamasında, "Ukrayna, Rusya karşısında sadece kendisinin değil Batı’nın da güvenliğini sağlıyor. Peki ABD patriot füzelerini nereye konuşlandırıyor? En yakın yer Polonya’da var ancak Ukrayna’da da olmalı” ifadelerini kullandı.Ukrayna’dan ABD’ye: “Patriot füzeleri Ukrayna’da olmalı”
Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanı Andrey Yermak, ABD’nin ürettiği patriot füzelerinin Ukrayna’da olması gerektiğini söyledi.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
Ekipler bu sefer uyardı
2
Gençlik-Umut Kitap Kafe gençlerin hizmetinde
3
Polis uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor
4
Efeler Belediyesi ramazan eğlencelerini evlere taşıyor
5
EGM’den bir kadının KADES’e başvurulduğu ve...
6
Mefruşatçılar ‘online satışa’ direniyor
7
Bodrum’da kediyi kurşunladılar
8
Uşak’ta bin 708 sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi
9
Sarıyer’de aracın 70 metreden düşme anı kamerada
10
Polis kafasına dayadığı tüfeği böyle aldı
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:49
GÜNEŞ
08:21
ÖĞLE
13:10
İKİNDİ
15:29
AKŞAM
17:49
YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER