İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çatak, Alaçatı’da hortum ve aşırı rüzgardan toplam 16 kişinin hastaneye intikal ettirildiğini açıkladı.
İçişleri Bakan Yardımcısı Çatak sosyal medya hesabından İzmir’in Çeşme ilçesinde meydana gelen hortum ilgili paylaşımda bulundu. Çatak, yaptığı paylaşımda “İzmir/Çeşme-Alaçatı’da hortum ve aşırı rüzgardan 9’u bir inşaat alanındaki işçi barakalarının üzerine vinç devrilmesi sonucu yaralananlar olmak toplam 16 yaralı hastaneye intikal etmiştir. AFAD ve ilgili kurumlar çalışmalarını sürdürüyor. Durum stabil. Geçmiş olsun İzmir” ifadelerine yer verdi.İçişleri Bakan Yardımcısı Çatak: “Alaçatı’da hortum ve aşırı rüzgardan toplam 16 kişi yaralandı”
İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çatak, Alaçatı’da hortum ve aşırı rüzgardan toplam 16 kişinin hastaneye intikal ettirildiğini açıkladı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
Şanlıurfa’da trafik kazası: 5 yaralı
2
Sergen Yalçın: “Çok daha erken bitirmemiz gerekirdi”
3
Ersan Parlatan: “Gerçekten iyi bir takım olabileceğimizi...
4
10 ay önce kendisini yaralayan genci silahla vurarak...
5
Alaçatı’ya takviye kurtarma ekipleri ve itfaiye...
6
Iğdır sokağa çıkma yasağında sessiz kaldı
7
Osmaniye’de sokak satıcılarına operasyon: 3 tutuklu
8
Aksaray’da uyuşturucu tacirlerine darbe: 7 tutuklama
9
Kafaya kafaya çarpışıp metrelerce savrulan araçlar...
10
İzmir’de hortum faciası: Evlerin çatıları uçtu,...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:49
GÜNEŞ
08:21
ÖĞLE
13:10
İKİNDİ
15:29
AKŞAM
17:49
YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER
