‘Trafik dubası’ duyarsızlığına bir yenisi eklendi

ESKİŞEHİR’DE, DUYARSIZ VATANDAŞLAR TARAFINDAN KIRILAN METAL TRAFİK DUBASININ KALDIRIMDA BİR AĞAÇ KENARINA BIRAKILMASI TEPKİ ÇEKTİ.

‘Trafik dubası’ duyarsızlığına bir yenisi eklendi

Eskişehir’de, duyarsız vatandaşlar tarafından kırılan metal trafik dubasının kaldırımda bir ağaç kenarına bırakılması tepki çekti.

Son günlerde Eskişehir’de yaşanan trafik dubası sökülme olaylarına bir yenisi daha eklendi. Odunpazarı ilçesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi üzerindeki kaldırımda bulunan bir metal trafik dubası görenleri hayrete düşürdü. Duyarsız vatandaşların tarafından ağaç dibine bırakıldığı düşünülen metal trafik dubasını gören Eskişehir halkı şaşkınlıklarını gizleyemedi. Dubanın yanından geçen bazı vatandaşlar “şehrin göbeğin bu görüntüler yakışmıyor” yorumlarında bulunurken, çevreye de kötü görüntü oluşturduğunu belirttiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER