DÜZCE (İHA) – Düzce’de bir önceki aylara göre karkas et tüketiminde ciddi oranda azalma oldu. Kurban Bayramı sebebi ihtiyacın az olması nedeniyle Temmuz ayında 94 ton 570 kilogram et tüketti.
Temmuz ayında gerçekleştirilen Kurban Bayramı sebebi ile Düzce’de bulunan 3 kesimhanede Düzcelilerin tüketimine sunulması için fazla hayvan kesimi yapılamadı. 3 kesimhaneden alınan bilgilere göre Düzce’de 386 büyükbaş hayvanın kesimi yapıldı. Kesimler sonrasında çıkartılan 94 ton 570 kilogram karkas et Düzcelilerin tüketimine gönderildi. Böylelikle bir önceki aylara oranla Kurban Bayramı sebebi ile karkas et tüketiminde ciddi oranda az oldu. Bir önceki ay Düzce’de 170 ton et tüketime gönderilmişti.Kurban bayramı nedeniyle kesim azaldı
DÜZCE (İHA) – Düzce’de bir önceki aylara göre karkas et tüketiminde ciddi oranda azalma oldu. Kurban Bayramı sebebi ihtiyacın az olması nedeniyle Temmuz ayında 94 ton 570 kilogram et tüketti.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
47 kişi hayvan saldırısından hastaneye başvurdu
2
Hayvanlara aşılama devam ediyor
3
Toroslar’da Yörüklerin göç yolunda ürettiği...
4
Turistlerin yeni gözdesi Buca
5
İŞKUR İl Müdürü Ülgen Kaya: “Pandemi koşullarına...
6
Mersin Büyükşehir Belediyesi Mutfak Tırı selzedelere...
7
Bayraklı’dan Marmaris’e bir kamyon dolusu yardım
8
(ÖZEL) Mahalleye dadanan hırsızlar bu sefer 70...
9
Talas kırsalına 4 bin 450 ton asfalt
10
Engelli gençlerde floor curling sevinci
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:49
GÜNEŞ
08:21
ÖĞLE
13:10
İKİNDİ
15:29
AKŞAM
17:49
YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER