Zor günler yaşayan vatandaşa belediye bütçesinden feragat ederek destek verdiklerini paylaşan Çan Belediye Başkan Bülent Öz, “Kira ve su faturalarında esnafımızın ve vatandaşlarımızın sıkıntılarına bir nebze olsun derman olduk” dedi.
Mayıs ayı encümen toplantısında da yine 2 ay boyunca kiracılardan yüzde elli kira indirimine gidildiğini ve yine ilçede bulunan tüm ticarethanelerden yüzde elli su indirimi yaptıklarını Çan belediyesi olarak esnafımıza 495 bin TL katkıda bulunmuş olduk. Her yıl yapılan su zammını 2021 yılında yapmayarak halkımıza katkı sağlamış olduklarını belirten Başkan Öz, Konuşmasında sayısal verileri de paylaşarak “Çan Belediyesi olarak halkımız ile gönülden gönüle köprüler kuruyor; sevgi inşa ediyoruz” dedi.Başkanı Öz, "Pandemi sürecinde halkımızın maddi ve manevi hep yanında olduk"
Zor günler yaşayan vatandaşa belediye bütçesinden feragat ederek destek verdiklerini paylaşan Çan Belediye Başkan Bülent Öz, “Kira ve su faturalarında esnafımızın ve vatandaşlarımızın sıkıntılarına bir nebze olsun derman olduk” dedi.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
Kubbe-i Hadra’ya yeni çiniler yerleştirildi
2
5 yaşındaki Eymen’i öldüren annesi ve sevgilisi...
3
Ceyhan’da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı
4
Başkan Şerifoğulları, “Şehrimizin bugünü...
5
Gazze halkı ateşkes sonrası normal hayata dönmeye...
6
Atakum Meclisi Uygur Türkleri için tek ses
7
Kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri...
8
Dışişleri Bakanlığı’ndan Pakistan’a taziye...
9
Türk Edebiyatı’nın usta kalemi Sabahattin Ali’nin...
10
ABD’de filmleri aratmayan hırsız polis kovalamacası
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:49
GÜNEŞ
08:21
ÖĞLE
13:10
İKİNDİ
15:29
AKŞAM
17:49
YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER