Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) Başkanı İsmail Demir, Leopard 2A4 tanklarında kullanılacak zırh paketlerinin seri üretiminin ve entegrasyonunun başladığını duyurdu.
SSB Başkanı Demir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kara Kuvvetleri Komutanlığı’ndaki (KKK) Leopard 2A4 tanklarının modernizasyon çalışmalarının devam ettiğini ve zırh paketlerinin seri üretime ve tanklara entegrasyonunun başladığını duyurdu. Demir, paylaşımda, “KKK envanterindeki Leopard 2A4 tanklarının modern muharebe ortamına uygun olarak yeteneklerini artırma çalışmamız kapsamında Roketsan’daki Balistik Koruma Merkezinde tasarlanıp üretilen zırh paketinin seri üretimine geçtik ve tanklara entegrasyonuna başladık. Kule ve gövde bölmeleri için tehdit analizine göre farklı konfigürasyonlarda geliştirilen zırh paketi, halen dünya ordularındaki Leopard 2A4 tanklarında kullanılan en etkin balistik korumaya sahip. Yerli ve milli sistemlerle modernize edilen tanklar Mehmetçik’in hizmetinde” ifadelerine yer verdi.SSB Başkanı Demir: “Roketsan’daki Balistik Koruma Merkezinde tasarlanıp üretilen zırh paketinin seri üretimine geçtik ve tanklara entegrasyonuna başladık”
Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) Başkanı İsmail Demir, Leopard 2A4 tanklarında kullanılacak zırh paketlerinin seri üretiminin ve entegrasyonunun başladığını duyurdu.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
Tepebaşı’nın eserleri beğeni topladı
2
Yangın ihbarıyla gelen ekipler, dumanın sebebini...
3
Şerife Bacı İstiklal Koşusu’nun ikincisi gerçekleştirildi
4
Osmangazi kaliteden ödün vermiyor
5
Serik’teki yangına havadan karadan müdahale ediliyor
6
Yolda gördükleri karaca karşısında şaşkınlıklarını...
7
Tekirdağ’da kaza
8
Büyükşehirden kiraz üreticilerine destek
9
CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun: "Geleceğimizi...
10
Kahramanmaraş’ta "Atma Ede" uyarısı
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:49
GÜNEŞ
08:21
ÖĞLE
13:10
İKİNDİ
15:29
AKŞAM
17:49
YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER