Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında bir mağaranın içindeki mühimmat ile birlikte kullanılamaz hale getirildiğini açıkladı.
Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Irak’ın kuzeyinde Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları ile arama-tarama faaliyetlerinin aralıksız devam ettiği belirtilerek, "Arama-tarama faaliyetleri sonucu ele geçirilen mağara, içindeki mühimmat ile birlikte kullanılamaz hâle getirildi" denildi.MSB: "Ele geçirilen mağara içindeki mühimmat ile birlikte kullanılamaz hale getirildi"
Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında bir mağaranın içindeki mühimmat ile birlikte kullanılamaz hale getirildiğini açıkladı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belaruslu mevkidaşı Lukaşenko...
2
Şahinbey’de 132 arı üreticisine 2 bin arı kovanı...
3
Bandırma’da arazi yangını
4
Polonya’da tarihin en büyük kaçak sigara operasyonu
5
Vali Yerlikaya İstanbul’a Mart ayında gelen turist...
6
Samsun’da üreticilere 86,1 milyon TL destek
7
Bakan Pakdemirli’den BANÜ’ye ziyaret
8
Mesut Özil: “Türkiye’de futbol sevgisi çok...
9
Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk, “Kadir Gecemiz...
10
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: “Dijital imzada...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:49
GÜNEŞ
08:21
ÖĞLE
13:10
İKİNDİ
15:29
AKŞAM
17:49
YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER
