Emniyet ekipleri çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdi

AFYONKARAHİSAR’DA EMNİYET EKİPLERİNİN UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA YAPTIKLARI ÇALIŞMALARDA ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ.

Emniyet ekipleri çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdi

Afyonkarahisar’da emniyet ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında yaptıkları çalışmalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan ve kullanan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda, bir şüpheli şahıs 140 adet sentetik ecza ile yakalandı. Ayrıca bu şahsın sosyal medya üzerinden uyuşturucuya özendirici paylaşımlar yaptığı tespit edilirken yine bu şahsın uyuşturucu madde sattığı tespit edilen bir başka şüpheli de yakalandı.

Emniyet ekiplerince ayrıca yapılan yol uygulamasında durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta yapılan aramada 25,13 gram gelen metamfetamin maddesi ele geçirilerek olayla ilgili bir şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER