Haber Manşet Gazetesi

Trabzonspor’da genç oyuncuların saçları sıfıra vuruldu

SPOR

Trabzonspor kampına altyapıdan katılan genç oyuncuların saçları Kaptan Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen ve Eren Elmalı tarafından kesildi.

Trabzonspor kampına altyapıdan katılan genç oyuncuların saçları Kaptan Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen ve Eren Elmalı tarafından kesildi.

Trabzonspor, yeni sezon öncesi çalışmalarını Slovenya’da sürdürüyor. Gerçekleştirilen Slovenya kampında altyapıdan birçok futbolcu, A takımla birlikte çalışmalara katıldı. Takımın kaldığı otelde gelenek haline getirilen altyapıdan A takıma çıkan futbolcuların saçları, Kaptan Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen ve Eren Elmalı tarafından sıfıra vuruldu. Teknik Direktör Nenad Bjelica da o anları takip ederken, ortaya eğlenceli görüntüler çıktı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.