Haber Manşet Gazetesi

Şenol Güneş’ten kadroda 2 değişiklik

SPOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Konyaspor karşısında son oynadıkları Kasımpaşa müsabakasının 11’ine göre 2 değişikliğe gitti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Konyaspor karşısında son oynadıkları Kasımpaşa müsabakasının 11’ine göre 2 değişikliğe gitti.

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş, Konyaspor karşısında son oynadıkları Kasımpaşa mücadelesinin 11’ine göre 2 değişiklik ile sahaya çıktı. Tecrübeli teknik adam, Necip Uysal ve Arthur Masuaku’nun yerine Omar Colley ve Umut Meraş’a şans verdi.

Kartal, Konyaspor’a karşı şu 11 ile sahaya çıktı:

“Mert Günok, Valentin Rosier, Necip Uysal, Welinton De Souza, Arthur Masuaku, Gedson Fernandes, Salih Uçan, Amir Hadziahmetovic, Jackson Muleka, Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar”

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.