Haber Manşet Gazetesi

Cihan Aktaş, ‘Bucaspor 1928 satılıyor’ iddialarını yalanladı

SPOR

BUCASPOR 1928 BAŞKANI CİHAN AKTAŞ, SOSYAL MEDYA HESABINDAN, SARI-LACİVERTLİ KULÜBÜN SATILACAĞI İDDİALARINI SERT BİR DİLLE YALANLADI.

Bucaspor 1928 Başkanı Cihan Aktaş, sosyal medya hesabından, sarı-lacivertli kulübün satılacağı iddialarını sert bir dille yalanladı.

Geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonu ikinci sırada bitiren Bucaspor 1928’in satılacağı iddialarına yalanlama geldi. Bucaspor 1928 Başkanı Cihan Aktaş, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Aktaş, “Bucaspor’un kupa mücadelesinin önünü kesebilmek adına yine asılsız ve gerçeği yansıtmayan bir gündem oluşturulmaya çalışılıyor. Ama bunu asla başaramayacaklar. Bucaspor’un satıldığı iddiası koca bir yalandır” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.