Haber Manşet Gazetesi

Bursaspor-Tuzlaspor maçının hakemi Yasin Kol oldu

SPOR

TFF 1.Lig’in 21’inci haftasında oynanacak olan Bursaspor-Tuzlaspor maçını Trabzon bölgesi üst klasman hakemi Yasin Kol yönetecek.

TFF 1.Lig’in 21’inci haftasında oynanacak olan Bursaspor-Tuzlaspor maçını Trabzon bölgesi üst klasman hakemi Yasin Kol yönetecek.

Bursaspor’un, TFF 1.Lig’in 21’inci haftasında 15 Şubat Pazartesi günü saat 19.00’da oynayacağı Tuzlaspor maçını Trabzon bölgesi üst klasman hakemi Yasin Kol yönetecek. Kol’un yardımcılığını Serdar Diyadin ve yar Berek yapacak. Genç hakem yönetiminde bugüne kadar 3 maça çıkan Bursaspor, 2 galibiyet 1 mağlubiyet alırken, 2 kez de sahada 10 kişi kaldı. Tuzlaspor da Yasin Kol yönetiminde 3 maça çıktı, 1 galibiyet, 1 mağlubiyet, 1 de beraberlik aldı.
Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.