Haber Manşet Gazetesi

Denizde kaybolan genci arama çalışmaları devam ediyor

SİNOP

Sinop'un Ayancık İlçesinde Dün Serinlemek İçin Denize Giren 3 Arkadaş Akıntıya Kapıldı. 2 Kişi Çevredekiler Tarafından Kurtarılırken, Özay Yazıcı (18) Kayboldu. Yazıcı'yı Arama Kurtarma Çalişmalari Devam Ediyor.

Sinop’un Ayancık ilçesinde dün serinlemek için denize giren 3 arkadaş akıntıya kapıldı. 2 kişi çevredekiler tarafından kurtarılırken, Özay Yazıcı (18) kayboldu. Yazıcı’yı arama çalışmaları devam ediyor.

Olay, dün öğleden sonra, ilçenin Ünlüce köyündeki Çamurca Plajı’nda meydana geldi. Kastamonu’dan ilçeye gezmeye gelen 3 arkadaş, sıcaktan bunalıp, serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra 3 kişi akıntıya kapılıp çırpınmaya başladı. Durumu fark eden çevredekiler, suyun üzerine can simidi atarak 3 kişiden 2’sini kurtarmayı başardı. Özay Yazıcı ise bir süre sonra gözden kayboldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve sahil güvenlik ekipleri sevk edildi. Denizden kurtarılan ve kimliği henüz bilinmeyen 2 kişi, yapılan ilk müdahalelerinin ardından Ayancık Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan 2 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Bölgeye gelen polis kurbağa adamlar, Özay Yazıcı’yı bulmak için arama çalışması başlattı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.