Haber Manşet Gazetesi

Siirt’te depremzede ailelere ziyaret

SİİRT

Kahramanmaraş merkezli depremlerin üçüncü yıldönümü dolayısıyla Siirt’te yaşayan depremzede aileler ziyaret edildi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin üçüncü yıldönümü dolayısıyla Siirt’te yaşayan depremzede aileler ziyaret edildi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerin üçüncü yılına girildi. Depremin ardından bazı aileler şehirlerinden ayrılıp başka kentlere yerleşti. Siirt’e gelen İnanç ve İnalöz aileleri depremin üçüncü yılında Vali Yardımcısı Rabia Naçar Çanakcıoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlü Sabri Sidar ve İl AFAD Müdürü Cahit Akkoyun tarafından evlerinde ziyaret edildi.

Ziyarette konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar, ülkede meydana gelen yıkıcı depremden sonra Siirt’te yerleşen ailelerin il valisi önderliğinde ziyaret ettiklerini söyledi. Sidar, "Misafirlerimizin ilimize geldiği ilk günden itibaren yakınen onları takip ediyoruz, yanlarında oluyoruz. Rabbim ülkemize bir daha böyle bir felaket yaşatmasın" dedi.

Depremzede Gönül İnanç ise, deprem dolayısıyla Diyarbakır’dan geldiklerini belirterek, "Devletimiz yanımızda Allah razı olsun, çok sağ olsunlar. Bizi yalnız bırakmadılar çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Hatay’dan kentte yerleşen Ali İnalöz de, "Depremde ailemi, yeğenlerimi kaybettim. Babamı, annemi kaybettim. Allah razı olsun Vali beyden teşekkür ederim" dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.