Haber Manşet Gazetesi

Başkan Kurnaz: "İlkadımlı kadınlarımız için kıymetli bir projeyi hayata geçirdik: Hanımeli Konağı"

SAMSUN

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, hayata geçirdikleri Hanımeli Konağı projesi ile kadınların farklı konularda eğitim ve hizmetlerden faydalandıklarını söyledi.

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, hayata geçirdikleri Hanımeli Konağı projesi ile kadınların farklı konularda eğitim ve hizmetlerden faydalandıklarını söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’ın önemli projelerinden biri olan ve kadınların sosyalleşmesine ve bilgilenmesine katkı sağlayan Hanımeli Konağı’na ziyaretler devam ediyor. Kadınlar için eğitim ve gelişim yuvası haline gelen Hanımeli Konağı’nı son olarak AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Tuğçe Dağdemir Muslu, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap, AK Parti İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Çakır ve AK Parti İlkadım İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasancan Esad ziyaret etti.

"Sosyalleşmelerine önemli katkı"

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, hayata geçirdikleri projenin önemine değinerek, "İlkadım Belediyesi olarak kadınlara yönelik çok önemli ve kıymetli bir projeyi hayata geçirdik. Kadınlarımız burada, mesleki ve gelişimsel eğitimlerden, sağlıkla ilgili bilgilendirme programlarından, dini bilgilendirme programlarından ve ücretsiz olarak sunduğumuz diyetisyen hizmetinden faydalanabiliyorlar. Biz İlkadım’da kadınlarımızın sosyal hayatta daha fazla yer almalarını, mesleki hayatlarında kendilerini daha da geliştirerek aile ekonomilerine katkılar sağlamalarını istiyoruz. Bu bakımdan İlkadım’da ikamet eden hanım kardeşlerimizin buradaki faaliyetlerden ve hizmetlerden faydalanmalarını istiyor ve onları Hanımeli Konağı’na bekliyoruz" dedi.

Hanımeli Konağı’ndaki faaliyetleri takip ettiğini söyleyen AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "İlkadım Belediyesi’nin, bu güzel mekanda kadınlar için hayata geçirdiği Hanımeli Konağı, son derece değerli ve kıymetli. Kadınlarımız burada birçok hizmetten ücretsiz faydalanıyor ve kişisel gelişimlerine katkı sağlıyorlar. Bu değerli projenin hayata geçirilmesine ve kadınlarımızın sosyal hayatta daha çok yer almasına katkı sağlayan İlkadım Belediye Başkanımız İhsan Kurnaz’a ve ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ise yaptığı selamlama konuşmasında, "Hanımeli Konağı sadece İlkadım için değil, şehrimiz için de çok kıymetli. Böyle değerli projelerin hayata geçirilmesi, kadınlarımızın sosyal anlamda daha çok hayatın içerisinde yer almasına vesile oluyor. Ayrıca içerisindeki bilgilendirme eğitimleri ve seminerler de kadınlarımızın gelişimlerine katkı sağlıyor. Projeyi hayata geçiren İlkadım Belediye Başkanımız İhsan Kurnaz ve ekibine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.