Haber Manşet Gazetesi

Bakan Bolat, İpsala Sınır Kapısını ziyaret etti

POLİTİKA

KURBAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE EŞİNİN MEMLEKETİ OLAN TEKİRDAĞ’IN ŞARKÖY İLÇESİNDE BAYRAM ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİREN TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT, EDİRNE’YE GELEREK İPSALA GÜMRÜK KAPISINI ZİYARET ETTİ. BURADA PERSONELLER İLE BAYRAMLAŞAN BOLAT, PERSONELLERDEN ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALDI.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İpsala Gümrük Kapısını ziyaret ederek personeller ile bayramlaştı.

Kurban Bayramı münasebetiyle eşinin memleketi olan Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde bayram ziyareti gerçekleştiren Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Edirne’ye gelerek İpsala Gümrük Kapısını ziyaret etti. Burada personeller ile bayramlaşan Bolat, personellerden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat’a İpsala Gümrük Kapısı ve genel işleyiş ile ilgili bir sunum yapıldı. Bakan Bolat çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Bolat, "Edirne İpsala Gümrük Kapımızda bakanlığımız personeliyle bir araya gelerek bayramlaştık. Bu çok önemli görevi yerine getirmekte olan kıymetli gümrük personelimize özverileri ve çalışkanlıklarından ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.