Haber Manşet Gazetesi

Fethiye’de kayıp Avustralya’lı turist ölü bulundu

MUĞLA

TATİL İÇİN MUĞLA’NIN FETHİYE İLÇESİNE GELEN VE 24 MAYIS’TA KAYBOLAN AVUSTRALYA’LI NİL COOPER KELEBEKLER VADİSİ YAKINLARINDA ÖLÜ BULUNDU.

Tatil için Muğla’nın Fethiye ilçesine gelen ve 24 Mayıs’ta kaybolan Avustralya’lı Nil Cooper Kelebekler Vadisi yakınlarında ölü bulundu.

Fethiye’de 1,5 aydır kayıp olarak aranılan Avustralya’lı turistin cesedine ulaşıldı. Tatil için Fethiye’ye gelen Avustralya’lı Neil Cooper yürüyüş için çıktığı Kayaköy’den 24 Mayıs’ta son mesajını atmış o günden bu yana aranıyordu.

Avustralya’lı Cooper’in cansız bedenine Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve Mahalle Afet Gönüllüleri tarafından Fethiye Kelebekler vadisinin üst bölgesinde ulaşıldı. Cooper’in yaklaşık 30 metre yükseklikten düştüğü tahmin ediliyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.