Haber Manşet Gazetesi

Fethiye’de ikinci el pazarına yoğun ilgi

MUĞLA

MUĞLA (İHA) – ÇARŞAMBA GÜNLERİ FETHİYE’YE BAĞLI ÇALICA MAHALLESİ’NDE KURULAN İKİNCİ EL ÜRÜNLER PAZARI SATICILAR TARAFINDAN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR.

Çarşamba günleri Fethiye’ye bağlı Çalıca Mahallesi’nde kurulan ikinci el ürünler pazarı satıcılar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Çalıca Mahallesi’nde her Perşembe, ikinci el ürünler pazarı kuruluyor. Kıyafetten, ayakkabıya, elektronikten, kozmetiğe kadar birçok ürünün ikinci elinin uygun fiyata bulunduğu pazar, satıcılar tarafından büyük ilgi görüyor. Kurulmaya başladığı ilk zamanlarda kapalı pazar yerinin yarısını kaplayan ikinci el ürünler pazarı, son zamanlarda tamamını kaplamaya başladı.

Çok sayıda satıcının ikinci el ürünlerini satmak için geldiği pazar yerinde alıcının az sayıda olması beklentileri karşılamadığını eskiden satıcının az alıcının çok olduğunu ifade eden vatandaşlar ise “Artık tüm pazar satıcı doldu ama alıcı çok az. Genellikle biz satıcılar olarak kendi aramızda alışveriş yaparak ticaret yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.