Haber Manşet Gazetesi

Doğa yürüyüşü sırasında fenalaştı

MUĞLA

Muğla’nın Marmaris ilçesi Çiftlik Mahallesi Armella Koyu’nda doğa yürüyüşü sırasında vatandaş yürüyüş sırasında fenalaştı.

Muğla’nın Marmaris ilçesi Çiftlik Mahallesi Armella Koyu’nda doğa yürüyüşü sırasında vatandaş yürüyüş sırasında fenalaştı.

Edinilen bilgiye göre, doğa yürüyüşüne çıkan bir vatandaş yürüyüş sırasında henüz bilinmeyen bir nedenle fenalaştı. Yanındakiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından bölgeye jandarma, Sahil Güvenlik ve sağlık ekibi sevk edildi. Bazı mahalle sakinlerini de katıldığı çalışmalar sonucunda rahatsızlanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tekneyle karaya çıkarıldı. Sağlık ekiplerine teslim edilen ve tedavi altına alınan şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.