Haber Manşet Gazetesi

Bozyazı’da çocuk doktoru göreve başladı

MERSİN

Bozyazı Devlet Hastanesinde eksik olan çocuk hastalıkları uzmanı kadrosuna atanan Dr. Esra Kılıç görevine başladı.

Bozyazı Devlet Hastanesinde eksik olan çocuk hastalıkları uzmanı kadrosuna atanan Dr. Esra Kılıç görevine başladı.

Çocuk hastalıkları uzman doktorunun bulunmadığı Bozyazı’da doktorun atanmasıyla önemli bir eksiklik giderilmiş olurken, vatandaşlar başka ilçelere gitmekten de kurtulmuş oldu.

Bozyazı Devlet Hastanesine atanmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Kılıç, Bozyazılıların gönül rahatlığıyla çocuklarını getirebileceklerini söyledi.

Başhekim Op. Dr. İbrahim Püryan ise yeni atanan Esra Kılıç’ın uzun yıllar Bozyazı’da görev yapmasını istediklerini belirterek, kendisine yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.