Haber Manşet Gazetesi

Meteoroloji’den Kütahya’ya yağış uyarısı

KÜTAHYA

Meteoroloji’den yapılan uyarıda Kütahya’da etkili olacak kuvvetli sağanak yağış ile birlikte görülebilecek su baskınlarına karşı tedbirli olunması istendi.

Meteoroloji’den yapılan uyarıda Kütahya’da etkili olacak kuvvetli sağanak yağış ile birlikte görülebilecek su baskınlarına karşı tedbirli olunması istendi.

Yapılan son değerlendirmelere göre; 24.08.2022 Çarşamba günü (yarın) Marmara’nın güney ve batısı ile Kuzey Ege’de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; Kütahya’da kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğütarafından yapılan uyarıda şu ifadelere yer verildi: Yapılan son değerlendirmelere göre; 24.08.2022 Çarşamba günüMarmara’nın güney ve batısıile Kuzey Ege’de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; Kütahya, Bilecik, Izmir, Manisa, Edirne, Tekirdağ ve Yalova’da kuvvetli (21-50 kg/ m2),Çanakkale, Balıkesir,Bursa, Edirne’ningüneyi ile Tekirdağ’ın batısında yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olması bekleniyor.Kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.