Haber Manşet Gazetesi

Türk Tarih Müzesi özel bir konsere ev sahipliği yapıyor

KÜLTÜR SANAT

Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Türk Dünyası Müzik Topluluğu, 17 Haziran’da Etimesgut Belediyesi/Türk Tarih Müzesi’nde özel bir konser veriyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Türk Dünyası Müzik Topluluğu, 17 Haziran’da Etimesgut Belediyesi/Türk Tarih Müzesi’nde özel bir konser veriyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Türk Dünyası Müzik Topluluğu, Etimesgut Belediyesi/Türk Tarih Müzesi’nde özel bir konser verecek. Türk Tarih Müzesi ve Parkının Açık Alanında bulunan 150’nin üzerinde heykel ve 4 ayrı heykel kompozisyonu arasında verilecek olan konser, 17 Haziran’da müzikleri ve dansları ile olduğu kadar görselliği ile de izleyenleri büyüleyecek. Başta Türkiye olmak üzere Kazakistan, Türkmenistan, Kırım, Azerbaycan; Kaşkay, Kerkük, Kıbrıs, Tuva, Tataristan, Gagauzya ve Karaçay’ a ait halk ezgileri ve halk dansları, Türk tarihini anlatan ve yaşatan yüzlerce heykel arasında sergilenecek.
Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.