Haber Manşet Gazetesi

Körfez’de çocuklar şenlikte eğleniyor

KOCAELİ

KÖRFEZ BELEDİYESİ TARAFINDAN YAZ BOYUNCA HER GÜN BİR MAHALLEDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇOCUK ŞENLİKLERİNİN SON ADRESİ BARBAROS MAHALLESİ OLDU.

Körfez Belediyesi tarafından yaz boyunca her gün bir mahallede gerçekleştirilen çocuk şenliklerinin son adresi Barbaros Mahallesi oldu.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen program çerçevesinde çocuklar General Edip Bayoğlu İlkokulu bahçesine kurulan oyun grupları ile keyifli dakikalar yaşadı. Animasyon ekibinin gösterileri sonrasında da birlikte eğlenen çocuklar, çeşitli yarışmalar ve etkinlikler ile keyif dolu bir gün geçirdi. Barbaros Mahallesi sakinleri de düzenlenen etkinlikten dolayı Körfez Belediyesi’ne teşekkür etti. Program sonrasında da çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.