Haber Manşet Gazetesi

İzmit’in tüm mahalleleri sivrisineğe karşı ilaçlandı

KOCAELİ

İZMİT BELEDİYESİ, SİVRİSİNEKLE MÜCADELE ÇALIŞMALARININ EN ÖNEMLİ DÖNEMİ OLAN LARVALAR İÇİN İLÇENİN TÜM MAHALLELERİNDE YAPTIĞI İLAÇLAMA ÇALIŞMALARININ İLK TURUNU TAMAMLADI.

İzmit Belediyesi, sivrisinekle mücadele çalışmalarının en önemli dönemi olan larvalar için ilçenin tüm mahallelerinde yaptığı ilaçlama çalışmalarının ilk turunu tamamladı.

İzmit Belediyesi kent genelinde korona virüsle mücadele kapsamında yıkama ve dezenfektasyon işlemlerini 7 gün 24 saat boyunca devam ettirirken 15 gün önce başlayan sivrisineklere karşı ilaçlama çalışmalarının ilk turunu İzmit’teki bütün mahallelerde başarılı bir şekilde tamamladı. Çalışmaların belirli aralıklarla yaz mevsimi sonuna kadar devam edeceği belirtildi.

İzmit Belediyesi, sivrisinekle mücadele çalışmalarının en önemli dönemi olan larvalar için yeni dönemde planlı çalışmalar yürüterek İzmit’teki tüm mahallelerde ilaçlama çalışmalarının ilk turunu başarılı bir şekilde tamamladı. İzmit Belediyesi kent genelinde korona virüsle mücadele kapsamında yıkama ve dezenfektasyon işlemlerini 7 gün 24 saat boyunca devam ettirirken 15 gün önce başlayan sivrisineklere karşı ilaçlama çalışmalarının ilk turunu İzmit’teki bütün mahallelerde başarılı bir şekilde tamamladı. Çalışmaların belirli aralıklarla yaz mevsimi sonuna kadar devam edeceği belirtildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.