Haber Manşet Gazetesi

Yolun karşısına geçmek isteyenlerin karga ile imtihanı

HABERDE İNSAN

ANTALYA’DA KARAYOLUNDA YAYA GEÇİDİNDEN KARŞIYA GEÇMEK İSTEYEN VATANDAŞLAR BİR KARGANIN SALDIRISINA UĞRADI. VATANDAŞLARIN KARGA İLE İMTİHANI CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI.

Antalya’da yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen vatandaşlar, bir karganın saldırısına uğradı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Kepez ilçesi Gazi Bulvarı yan yol üzerinde meydana geldi. Karayolu üzerindeki yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen vatandaşlar, trafik ışıklarına konan bir karganın saldırısına uğradı. Yaşadıkları karşısındaki şaşkınlığı yüzüne yansıyan bir vatandaş, karşıya geçmekte zorlandı. Başka bir kişi ise kargadan araçların arasından koşarak kurtuldu. Vatandaşların karga ile imtihanı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.