Haber Manşet Gazetesi

Polis ekipleri Eskişehir’de denetim gerçekleştirdi

ESKİŞEHİR

ESKİŞEHİR’DE POLİS EKİPLERİNİN DENETİMİNDE ARANMASI OLAN BİR ŞAHIS YAKALANIRKEN, ŞÜPHE ÜZERİNE DURDURULAN 2 ARAÇTA 2 RUHSATSIZ TABANCA VE UYUŞTURTUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ.

Eskişehir’de polis ekiplerinin denetiminde aranması olan bir şahıs yakalanırken, şüphe üzerine durdurulan 2 araçta 2 ruhsatsız tabanca ve uyuşturtucu madde ele geçirildi.

Eskişehir’de İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde 65 personel ve 1 çevik kuvvet tim personelinin katılımıyla belirli saatler arasında Hoşnudiye Mahallesi Vural sokak üzerinde huzur uygulaması yapıldı. Uygulama neticesinde bin 243 şahıs sorgulanırken; 1 şahsın kasten yaralama suçundan arandığı tespit edildi. Ayrıca ekiplerce durumundan şüphelenilerek durdurulan 2 araçtan; 2 ruhsatsız tabanca, 8 fişek ve 1.23 gram metamfetamin ele geçirildi. Ekiplerce yapılan çalışmalarda 43 umuma açık yer denetlendi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.